ADL biedt een range Android tablets aan, met de narrowcastplayer geïntegreerd. Deze ruimte besparende producten maken het mogelijk om narrowcasting toe te passen op bijvoorbeeld winkelrekken, koprekken e.d. Tevens biedt zich de mogelijkheid aan om de Android oplossing te integreren in een sjiek statief of wandoplossing.
Hierdoor kan de tablet eenvoudig toegepast worden als realtime touch-zoekapplicatie bij een autodealer, als productinformatiepunt bij shop-in-shop’s waar niet altijd een verkoper aanwezig is, of als assortimentsuitbreiding in een kleinere vestiging van een retail keten, waar ondanks ruimtegebrek wel het complete assortiment kan worden getoond middels de tablet.

Bovenstaande oplossing bieden wij ook aan als kamer reserveringssysteem. Hierdoor ruimt u alle frustraties uit de weg wat betreft lopende vergaderingen die onderbroken worden door bezoekers die zomaar een kamer binnen stappen. Tevens past het systeem zich geheel aan op uw Microsoft Exchange agenda. Op verzoek is het zelfs mogelijk om het systeem te koppelen aan Delphi, Micros Opera, Microsoft Office 365 en Google Calendar.

Deze narrowcasttablets zijn beschikbaar in de formaten 7 inch, 10 inch, 15 inch en 21 inch.