Een belangrijk aspect van een goed functionerend narrowcastsysteem is het beeldscherm. Dit onderdeel is immers het visitekaartje van het systeem en de getoonde informatie. Wij werken daarom uitsluitend met Professionele beeldschermen.

Belangrijkste speerpunten professional tegenover consumer:

  • Duurzaamheid, ontwikkeld om 16/7 óf 24/7 aan te staan;
  • Smallere Bezel (rand van behuizing om het scherm);
  • Sterkere behuizing;
  • Mogelijkheid om bediening van knoppen en afstandsbediening te blokkeren;
  • Beelden in portrait-houding te plaatsen i.p.v. landscape;
  • Scherm herkend alle resolutie formaten welke worden verstuurd vanuit mediaspelers.

Video-wall

Bepaalde beeldschermen zijn ook te combineren om zo een video-wall te vormen. Tegenwoordig kunnen evenementen, beurzen en festivals niet meer zonder kwalitatief hoogstaande video-walls. Ook op permanente (zicht-) locaties worden veel video-wall oplossingen toegepast voor informatie- en/of advertentiedoeleinden. ADL Narrowcasting werkt samen met een aantal leveranciers van kwalitatief hoogstaande beeldschermen voor video-walls en leveren het totaal als turn-key project.

In combinatie met de verschillende content diensten kan ADL Narrowcasting volledig beantwoorden aan de communicatiedoelen die haar afnemers stellen. Uiteraard wordt als aansturing van de Video-wall ook een NTB gebruikt om de content juist en op grafisch hoogwaardige wijze op de schermen te vertonen. Deze wall kan als standalone maar ook als onderdeel van een bestaande narrowcast omgeving gaan dienen. Zo wordt het communiceren vanuit een platform naar verschillende schermuitingen eenvoudig mogelijk.