De interactieve kiosk is voor veel instanties en de grotere retail ketens al een effectieve en winstgevende/kostenbesparende feature gebleken. Deze kiosk kan binnen instanties onder andere worden ingezet om bezoekers te informeren en de weg te wijzen via een  touchscreen wegwijzer concept.

Binnen retail ketens moet men denken aan het tonen van aanbiedingen. Tevens kunt u via de kiosk klanten de kans geven om het hele assortiment te bekijken en de mogelijkheid bieden om meteen producten te bestellen. Hierdoor kan zelfs binnen een kleinere vestiging van een keten het hele assortiment aan producten worden aangeboden.
ADL Narrowcasting werkt voor de realisatie van een turn-key opgeleverde kiosk nauw samen met een aantal betrouwbare partners uit het buitenland. De kiosk kan geheel in corporate-identity stijl worden opgeleverd. Denk hierbij aan bestickering van de kiosk en inrichting van de content. Voor de inrichting van de content hebben wij eigen designers die het geheel samen met u of uw marketing/communicatieteam, indien gewenst, in kunnen richten. De kiosken kunnen met of zonder touch functie worden geleverd.

Tevens heeft u de keuze voor enkelzijdig, aan een kant een beeldscherm, of dubbelzijdig, aan beide zijde een beeldscherm. De kiosken zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar, waardoor er altijd wel een bij zit die binnen uw organisatie en uitstraling past!