Tegenwoordig kunnen evenementen, beurzen en festivals niet meer zonder kwalitatief hoogstaande LED walls. Ook op permanente (zicht-) locaties worden veel LED-walls toegepast voor informatie- en/of advertentiedoeleinden. ADL Narrowcasting werkt samen met een aantal leveranciers van kwalitatief hoogstaande LED-walls en levert het totaal als turn-key project.  In combinatie met de verschillende content diensten kan ADL Narrowcasting volledig beantwoorden aan de communicatiedoelen die haar afnemers stellen.

Uiteraard wordt als aansturing van de LED-wall een NTB gebruikt. Dit scherm kan als standalone maar ook als onderdeel van een bestaande narrowcast omgeving gaan dienen. Zo wordt het communiceren vanuit een platform naar verschillende schermuitingen eenvoudig mogelijk.

De keuze van een juiste LED-wall is sterk afhankelijk van omgevingsfactoren en communicatiedoelstelling die het scherm moet dienen. Wij begeleiden u in het traject in het maken van de juiste technische keuzes, installatie en exploitatie van de LED-wall.