De Net-Top-Box bestaat uit een licentievrije totaaloplossing van hard- en software en is ontwikkeld in samenwerking met Onelan. De Net-Top-Box is een Linux-based applicatie met ingebouwde webbased User Interface, dat wil zeggen dat deze bediend kan worden middels een willekeurige webbrowser zoals bv.: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome Of Opera. Dus via elke laptop, mac of smartphone kunt u toegang krijgen tot de Net-Top-Box.

Uw Narrowcasting kan één tot een oneindig aantal displays omvatten, welke algemene en locatie-specifieke content kunnen tonen. De Net-Top-Box kan Stand Alone worden gebruikt in bijvoorbeeld de receptie van een kantoor, maar het kan ook worden gebruikt in een grote Narrowcasting omgeving (LAN of WAN).

 

Voordelen van de Net-Top-Box:

 Geen licentiekosten
–  4K Content
–  Gratis software updates, patches en bug-fixes
  Narrowcastnetwerk eenvoudig uit te breiden
  Gemakkelijk in gebruik en implementatie
  Linux voor opstartgemak en veiligheid
–  Autonoom systeem
–  Lokale dataopslag
–  Gebruikers met diverse autoriteiten toekennen
–  Vanuit ieder punt binnen hetzelfde netwerk bereikbaar

 

Publisher

De NTB publisher / NTB CMS, is eenvoudig gezegd de “master”. Deze zorgt ervoor dat content die is gecreëerd, wordt klaargezet en periodiek door de subscriber NTB’s kan worden opgehaald (Pull-mechanisme).

 

Subscriber

Bij de verschillende schermlocaties worden NTB subscribers (players/slaves) geïnstalleerd. De subscribers vragen aan de hand van vooraf ingestelde subscribe-tijdstippen aan de publisher of content wijzigingen beschikbaar zijn.