Contentcreatie & management

Wij nemen alles uit handen

ADL Narrowcasting ontwikkelt in eigen huis content voor uw systemen:
tekst, foto’s, video’s of animaties.

De professionals van ADL Narrowcasting kunnen uw content ook op maat voor u aanleveren. Precies passend voor uw scherm(en): uw teksten, foto’s, animaties of video’s komt tot leven! Contentcreatie: gericht op de doelgroep, op het juiste moment. Daarnaast kan het grafisch materiaal uiteraard ook vanuit u worden aangeleverd, maar ook via een andere partij, zoals beeldbanken of brochures. Dit gaat uiteraard volledig in overleg met uw communicatieverantwoordelijken. En om te garanderen dat de informatie op uw schermen altijd up-to-date is, biedt ADL Narrowcasting ook een speciale managementservice die uw content altijd zo recent mogelijk houdt. Met dit service-abonnement voor contentcreatie en -management worden uw beeldschermen vanuit ons Content Management Center (CMC) continu van de juiste informatie voorzien, op het juiste tijdstip, en geheel volgens uw wensen. Met de contentvorm, snelheid en duur die het meest effectief is voor de kijker.

Wij kunnen het maken

Kiest u voor tekst of gaat u voor beeld? Onze professionele tekstschrijvers, vormgevers en animators laten al uw dromen tot leven komen.

Geen omkijken naar

We kijken met u mee en zorgen voor de optimale communicatie. Daar hoeft u geen moment wakker van te liggen. Dan kunt u zich richten op uw bedrijf.

De klant is altijd koning

100 procent tevredenheid: daar gaan we voor! Niet alleen de tevredenheid van uw klanten, maar ook die van u. Pas als u blij bent, gaan we weer naar huis!

Ultieme samenwerking

Wij brengen uw boodschap in beeld. We houden doorlopend contact, en nemen op afgesproken momenten gezamenlijk feedback door.

Touwtjes toch zelf in handen houden? Contentcreatie door het gebruik van onze templates: Snelheid, gemak en consistentie

Contentcreatie kan een tijdrovend proces zijn, vooral als u geen grafisch ontwerper bent. Met onze narrowcasting-oplossing en uitgebreide collectie van templates, nemen we die last van u weg. Onze templates zijn door onze grafisch vormgevers en software-programmeurs speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Ze kunnen zelfs volledig aangepast worden aan de huisstijl en vormgeving van uw organisatie. Dit betekent dat u snel en moeiteloos professionele content kunt maken, zonder enige technische kennis. Wat wilt u nog meer?

Bij ADL Narrowcasting begrijpen we dat uw organisatie uniek is. Onze specialisten werken nauw met u samen om templates te creëren die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen. Hier komen wij graag achter in ons kennismakingstraject. Geef uw narrowcasting een persoonlijke touch en maak indruk op uw doelgroep met content die de essentie van uw merk weerspiegelt.

Meer informatie over deze templates? Kijk op dan even op deze pagina of plan een demo in via onderstaande knop.

Plan een demo

Content met uw content.

We denken graag met u mee. Al vele enthousiaste professionals gingen u voor: onze installaties zijn te bewonderen in honderden kantoren, restaurants, scholen, universiteiten, overheidsorganisaties en winkels in de Benelux.

Wanneer maakt u de omschakeling?

Onderscheidend in
Onze werkterreinen