Beeldschermen in de horeca

Een onmisbare communicatievoorziening

Narrowcasting in de horeca

Communiceren met uw doelgroep door middel van beeldschermen in uw restaurant?

Ben jij werkzaam in de horeca en hebt u weleens overwogen om narrowcasting in te zetten voor uw restaurant? ADL Narrowcasting denkt graag met u mee. Ons product ken tal van voordelen, namelijk:

 • Effectief communiceren met uw doelgroep
 • Verwelkom gasten
 • Maak gemakkelijk lopende acties of het assortiment zichtbaar
 • Creëer interactie met bezoekers
 • Speel in op het moment van de dag
 • De juiste content op de juiste plek
Meer informatie?

Narrowcasting: Een effectief communicatiesysteem.
ADL Narrowcasting is de specialist op het gebied van beeldschermcommunicatie

Narrowcasting is effectief, actueel en dynamisch. Of u nu een cafetaria, hotel, restaurant of café hebt. Informeer bezoekers, stimuleer de omzet en creëer extra beleving door het gebruik van Narrowcasting.

Door daarnaast beeldschermen op een strategische plek te plaatsen, kan er op een interactieve manier gecommuniceerd worden met uw gasten. En dit alles vanuit een CMS aangestuurd, te bereiken via elk apparaat met internet. Hoe eenvoudig is dat?

Verminder vervuiling

Geen printjes meer en rommelige aanblikken op muren.

Flexibel communiceren

Bewerk vervolgens in een gebruiksvriendelijke editor de template en plaats uw eigen tekst, video’s en afbeeldingen.

Dynamisch

Trek de aandacht. Narrowcasting zorgt zelfs voor 4x hogere attentiewaarde dan printmedia.

Conversie

Door het juiste gebruik zorgt u voor meer zichtbaarheid en betrokkenheid bij uw doelgroep.

Communicatie met uw doelgroep was nog nooit zo eenvoudig

Communicatie met uw doelgroep kan een lastig proces zijn, als jij onvoldoende achtergrond hebt in marketing of grafishe vormgeving. Het is daarom enorm van belang om boodschappen zo makkelijk mogelijk, geautomatiseerd en efficiënt te maken. Daarnaast moet het actueel zijn.

Door het gebruik van ons narrowcasting-systeem kan u eenvoudig en snel content maken, bewerken en publiceren naar schermen in uw eigen organisatie. Interactieve koppelingen met bestaande systemen zorgen er daarnaast automatisch voor dat informatie actueel is en uw doelgroep op het juiste moment deze binnen krijgen. Dit alles zonder dat er handmatig formulieren bijgehouden moeten worden.

Voordelen Narrowcasting:

 • Effectief communiceren met bezoekers
 • Hoge attentiewaarde (aanzienlijk meer dan printmedia)
 • Reduceren van printmedia
 • Vertoon geautomatiseerd aanbiedingen en prijzen vanuit uw eigen datasysteem
 • Beheer gemakkelijk alle beeldschermen vanuit één plek
 • Bepaal zelf wanneer welke content waar vertoond wordt
ADL Narrowcasting templates content creator
Videowall in de horeca

Wil jij echt de aandacht trekken?

Een videowall of ledwall trekt nog meer aandacht dan beeldschermen bij uw bezoekers. Het is opvallend en indrukwekkend om te zien. Daarin komen uw menu’s of andere boodschappen nog beter naar voren en is een bijzondere manier of de attentiewaarde nog meer te verhogen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Uw communicatie, ons systeem

Met ADL’s Content Creator bieden we het gemak om eenvoudig en efficiënt content te maken, aanpassen en te publiceren naar elke schermlocatie binnen de horeca branche. Dit product kan volledig naar eigen smaak worden ingericht en aangestuurd worden van één locatie. Onze narrowcasting-specialisten kennen dit product van A tot Z en kunnen u alles vertellen over dit product en de werking ervan. Benieuwd hoe dit werkt? Plan dan direct een demo in.

1. Kies

Kies binnen een zeer uitgebreide bibliotheek uit meer dan 450 templates.

2. Bewerk

Bewerk vervolgens in een gebruiksvriendelijke editor de template en plaats uw eigen tekst, video’s en afbeeldingen.

3. Publiceer

Na het opslaan van uw template, kan u deze snel en gemakkelijk publiceren naar één scherm, een groep schermen of alle schermen in een keer.

ADL Narrowcasting totaal installatie horeca

ADL Narrowcasting: De #1 voor communicatie in de horeca

Waarom is ADL Narrowcasting de beste keus voor de horeca? Creatief, persoonlijk en eigentijds. Met onze unieke toepassingen op maat en professionele beeldschermen brengt u uw interne communicatie naar een hoger niveau. Krijg meer aandacht van uw bezoekers en verhoog te betrokkenheid. Of dit nu een scherm bij de bar is, de ontvangsthal of bij de toiletten. Met het gemak van ons systeem wordt communiceren een eitje. Zo kunt u zich weer focussen op wat echt belangrijk is.

Met ADL Narrowcasting bent u beter in beeld.

ADL Narrowcasting is een flexibel bedrijf dat liefde voor het vak en verstand van zaken combineert tot een ultieme partner op het gebied van communicatie in beeld. We gaan graag met u in gesprek over hoe we uw restaurant naar het volgende level kunnen tillen!

Onze werkterreinen