Val op door Narrowcasting in uw retail-omgeving

Vergroot uw zichtbaarheid

Narrowcasting in de winkelstraat

ADL Narrowcasting helpt uw retail onderneming bij het verhogen van de attentiewaarde

Narrowcasting of Digital Signage is een zeer krachting en effectief middel om met bezoekers te communiceren. Bij dergelijke retail ondernemingen is er een groot behoefte aan attractieve content, heldere informatievoorziening, georganiseerde wachtrij management en een stukje infotainment. Het gebruik van Narrowcasting zorgt ervoor dat deze diverse vormen van communicatie sterk vereenvoudigd worden.

Daarnaast is door het gebruik van de ADL’s Content Creator, een web based platform, content-creatie een eitje geworden en zorg je ervoor dat je altijd opvalt en strak in communicatie. Narrowcasting kent een aanzienlijke hogere attentiewaarde dan de printmedia, waardoor uw acties veel sneller opvallen. Met behulp van ons narrowcasting-systeem is het ook mogelijk om uw locaties centraal aan te sturen.

Narrowcasting: Een effectief communicatiesysteem.
ADL Narrowcasting is de specialist op het gebied van beeldschermcommunicatie

Narrowcasting is effectief, actueel en dynamisch. Deze combinatie zorgt voor een hoge betrokkenheid en signalering onder uw personeel en bevordert hierdoor de interne communicatie.

Door daarnaast beeldschermen op een strategische plek te plaatsen, kan er op een interactieve en leuke manier gecommuniceerd worden met bezoekers en medewerkers. En dit alles vanuit een CMS aangestuurd, te bereiken via elk apparaat met internet. Hoe eenvoudig is dat?

Verminder vervuiling

Geen printjes meer en rommelige aanblikken op muren.

Flexibel communiceren

Bewerk vervolgens in een gebruiksvriendelijke editor de template en plaats je eigen tekst, video’s en afbeeldingen.

Dynamisch

Trek de aandacht. Narrowcasting zorgt zelfs voor 4x hogere attentiewaarde dan printmedia.

Conversie

Door het juiste gebruik zorg je voor meer zichtbaarheid en betrokkenheid bij bezoekers.

Communicatie met bezoekers was nog nooit zo eenvoudig

Communicatie met bezoekers kan een lastig proces zijn, vooral om relevant, actueel en attractief te zijn. Het is daarom enorm van belang om software te gebruiken waarin content maken eenvoudig is, gebruiksvriendelijk en je meerdere schermen vanuit een centraal punt kan aansturen. Daarnaast moet het ook leuk zijn.

Door het gebruik van ons narrowcasting-systeem wordt dit mogelijk. U kan eenvoudig en snel content maken, bewerken en publiceren naar schermen in uw eigen retail organisatie. Interactieve koppelingen met bestaande systemen zorgen er daarnaast automatisch voor dat informatie actueel is en bezoekers op het juiste moment deze binnen krijgen. Dit alles zonder dat er handmatig formulieren bijgehouden moeten worden.

Mogelijkheden Narrowcasting:

  • Bewustmaken van bezoekers en personeel
  • Traditionele printmedia verminderen
  • Stimulatie omzet
  • Wachttijd verzachting
  • Wachtrij management door nummer-volg-systeem
Narrowcasting in de horeca

Beeldschermcommunicatie in de Retail

Met ADL’s Content Creator bieden we het gemak om eenvoudig en efficiënt content te maken, aanpassen en te publiceren naar elke schermlocatie binnen uw organisatie. Dit product kan volledig naar eigen smaak worden ingericht en aangestuurd worden van één locatie. Onze narrowcasting-specialisten kennen dit product van A tot Z en kunnen u alles vertellen over dit product en de werking ervan. Benieuwd hoe dit werkt? Plan dan direct een demo in.

1. Kies

Kies binnen een zeer uitgebreide bibliotheek uit meer dan 450 templates.

2. Bewerk

Bewerk vervolgens in een gebruiksvriendelijke editor de template en plaats je eigen tekst, video’s en afbeeldingen.

3. Publiceer

Na het opslaan van uw template, kan je deze snel en gemakkelijk publiceren naar één scherm, een groep schermen of alle schermen in een keer.

ADL Narrowcasting templates content creatie

ADL Narrowcasting: De #1 voor communicatie in de Retail

Waarom is ADL Narrowcasting de beste keus voor de retail? Creatief, persoonlijk en eigentijds. Met onze unieke toepassingen op maat en professionele beeldschermen brengt u uw interne communicatie naar een hoger niveau. Krijg meer aandacht van bezoekers en personeel en verhoog te betrokkenheid. Of dit nu een scherm bij de entree is, midden in de winkel of bij de kassa. Met het gemak van ons systeem wordt communiceren een eitje. Zo kunt u zich weer focussen op wat echt belangrijk is.

Met ADL Narrowcasting bent u beter in beeld.

ADL Narrowcasting is een flexibel bedrijf dat liefde voor het vak en verstand van zaken combineert tot een ultieme partner op het gebied van communicatie in beeld. We gaan graag met u in gesprek over hoe we uw bedrijf naar dat volgende level kunnen tillen!

Onze werkterreinen