Totaalinstallatie

Alle benodigde hardware van begin tot eind bezorgd, geïnstalleerd en gecontroleerd

Alles uit handen geven? U hoeft helemaal niets meer te doen!

De keus is gemaakt: u schakelt om naar narrowcasting. Fantastisch! Na een eerste gesprek met onze professionals gaan we kijken, op locatie, hoe en waar we onze samenwerking kunnen omzetten in prachtige content op beeldschermen. Wat zijn uw ideeën? Wat wilt u vertellen? Kortom: hoe ziet u het voor zich? Na deze intake maken we een glasheldere en aantrekkelijke offerte, waarna we overgaan tot de definitieve samenwerking. We plannen een moment om uw gevraagde materiaal te komen installeren, ook weer geheel volgens uw wensen, en we zorgen desgewenst voor de benodigde content. Vanaf dat moment bent u één van de professionals in onze portfolio, en blijven wij, indien u dat wilt, alles op afstand in de gaten houden. Voilà – het begin van een prachtige samenwerking, iedereen is tevreden en u kunt er weer tegenaan!

  • Wij komen eerst op gesprek
  • U krijgt een (aantrekkelijke) offerte
  • We plannen de installatie wanneer het u uitkomt
  • Opleveren van uw totaalinstallatie

Alles uit handen! Wat kunt u verwachten?

We leveren bij ADL kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs, met de grootst mogelijke zorg en de hoogste mate van professionaliteit. Alles met een glimlach, zodat u er nog lang met plezier op terugkijkt – en ook nog lang met plezier naar uw beeldschermen kijkt. Dat is onze garantie: uw wensen mogelijk maken. Uw dromen in beeld brengen, van begin tot eind. We kunnen niet wachten om ook bij u te komen voorrijden.

Hardware

We leveren alle mogelijke hardware rondom narrowcasting. Alles wat aan de muur hangt, op de grond staat, geïnstalleerd wordt – het ligt bij ons voor u klaar.

Content

Video’s, foto’s, animaties, teksten, alles in uw huisstijl of naar uw ideaalbeeld. We kunnen het precies op maat produceren voor uw systemen. Haal Hollywood-kwaliteit in huis!

Installatie

We zorgen voor een probleemloze installatie van de apparatuur en een optimale afstelling. Zodat u er het best mee kunt werken en er elke dag van kunt genieten.

Service

Als de apparatuur is geïnstalleerd, kunnen we die 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten houden en problemen razendsnel oplossen. Professioneel en proactief!

Totaal tevreden met uw installatie!

Geef uw bedrijf een nóg professionelere uitstraling en kies voor ADL Narrowcasting. Voor of achter de schermen, voor uw gasten of uw medewerkers. Plan een afspraak in en ondervind zelf wat wij voor u kunnen betekenen!