Maak van Narrowcasting een integraal onderdeel in uw communicatiestrategie

Narrowcasting: Het ultieme communicatiemiddel in de vastgoed sector

Narrowcasting in de vastgoed branche

Communiceren met jouw doelgroep was nog nooit zo makkelijk in de vastgoed sector

Bent u werkzaam in de vastgoed sector en hebt u weleens overwogen om narrowcasting in te zetten in jouw kantoor? ADL Narrowcasting denkt graag met u mee. Ons product kent tal van voordelen welke handig zijn in uw branche, namelijk:

 • Effectief communiceren met uw doelgroep
 • Creëer beleving in de wachtruimte
 • Toon met gemak het actuele woningaanbod
 • Communiceer gericht (binnen het kantoor, maar ook naar buiten)
 • Bespaar kosten door minder brochures te drukken
 • Aantrekkelijke en dynamische presentaties

Narrowcasting: Een effectief communicatiesysteem.
ADL Narrowcasting is de specialist op het gebied van beeldschermcommunicatie

Narrowcasting is effectief, actueel en dynamisch. Deze combinatie zorgt voor een hoge zichtbaarheid en interactie met uw doelgroep.

Door daarnaast beeldschermen op een strategische plek te plaatsen, kan er op een interactieve manier gecommuniceerd worden met uw doelgroep. En dit alles vanuit een CMS aangestuurd, te bereiken via elk apparaat met internet. Hoe eenvoudig is dat?

Verminder vervuiling

Geen printjes meer en rommelige aanblikken op muren.

Flexibel communiceren

Bewerk vervolgens in een gebruiksvriendelijke editor de template en plaats je eigen tekst, video’s en afbeeldingen.

Dynamisch

Trek de aandacht. Narrowcasting zorgt zelfs voor 4x hogere attentiewaarde dan printmedia.

Conversie

Door het juiste gebruik zorg je voor meer zichtbaarheid en betrokkenheid bij uw doelgroep.

Communicatie met uw doelgroep was nog nooit zo eenvoudig

Communicatie met o.a. woningzoekenden kan een lastig proces zijn. Het is daarom enorm van belang om boodschappen zo relevant, dynamisch en interessant mogelijk te maken. Daarnaast moet het actueel zijn.

Door het gebruik van ons narrowcasting-systeem kan je eenvoudig en snel content maken, bewerken en publiceren naar schermen in uw eigen organisatie. Interactieve koppelingen met bestaande systemen zorgen er daarnaast automatisch voor dat informatie actueel is en uw doelgroep op het juiste moment deze binnen krijgen. Dit alles zonder dat er handmatig formulieren bijgehouden moeten worden.

Mogelijkheden Narrowcasting:

 • Virtuele rondleidingen
 • Dynamische presentaties van vastgoedobjecten
 • Interactieve kaarten en plattegronden
 • Informatie over statistieken en feedback
 • Interactieve touchpoints
 • Realtime updates van prijzen
Narrowcasting display bij een makkelaarskantoor
Narrowcasting display bij een makkelaarskantoor

Bereik met gemak ook uw medewerkers

De boodschap die je met uw doelgroep wilt delen, is hoogstwaarschijnlijk niet hetzelfde als die voor het personeel. Onze software maakt het mogelijk om schermen en daarmee de inhoud apart van elkaar te kunnen aansturen vanuit een centraal CMS. Dit kan ofwel door schermen apart aan te sturen, of boodschappen op bepaalde tijdstippen te plaatsen. Bijvoorbeeld is het mogelijk om een dashboard te laten zien van het systeem dat u al gebruikt, om processen inzichtelijk te krijgen. Onder andere is RealWorks al een gemaakte koppeling die direct te implementeren is. Werkt U met een ander systeem? Geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden.

Uw communicatie, ons systeem

Met ADL’s Content Creator bieden we het gemak om eenvoudig en efficiënt content te maken, aanpassen en te publiceren naar elke schermlocatie binnen uw makelaarskantoor. Dit product kan volledig naar eigen smaak worden ingericht en aangestuurd worden van één locatie. Onze narrowcasting-specialisten kennen dit product van A tot Z en kunnen u alles vertellen over dit product en de werking ervan. Benieuwd hoe dit werkt? Plan dan direct een demo in.

1. Kies

Kies binnen een zeer uitgebreide bibliotheek uit meer dan 450 templates.

2. Bewerk

Bewerk vervolgens in een gebruiksvriendelijke editor de template en plaats je eigen tekst, video’s en afbeeldingen.

3. Publiceer

Na het opslaan van uw template, kan je deze snel en gemakkelijk publiceren naar één scherm, een groep schermen of alle schermen in een keer.

Narrowcasting display bij een makkelaarskantoor

ADL Narrowcasting: De #1 voor communicatie in de vastgoed sector

Waarom is ADL Narrowcasting de beste keus voor het onderwijs? Creatief, persoonlijk en eigentijds. Met onze unieke toepassingen op maat en professionele beeldschermen brengt u uw interne communicatie naar een hoger niveau. Maak van Narrowcasting een integraal onderdeel van uw vastgoed marketingstrategie en ervaar de voordelen van effectieve en gepersonaliseerde communicatie. Of dit nu een scherm bij de receptie is, de hal of achter het raam naar buiten gericht. Met het gemak van ons systeem wordt communiceren een eitje. Zo kunt u zich weer focussen op wat echt belangrijk is.

Met ADL Narrowcasting bent u beter in beeld.

ADL Narrowcasting is een flexibel bedrijf dat liefde voor het vak en verstand van zaken combineert tot een ultieme partner op het gebied van communicatie in beeld. We gaan graag met u in gesprek over hoe we uw kantoor naar dat volgende level kunnen tillen!

Onze werkterreinen